Aktuelt

Årsrapport: NND oppsummerer 2019

Aktuelt

Profilbilde av Pål Mikkelsen | Ansatt i NND
Direktør Pål Mikkelsen og Norsk nukleær dekommisjonering oppsummerer 2019.

NNDs årsrapport for 2019 er godkjent.

– Norsk nukleær dekommisjonering har i 2019 arbeidet godt med å bygge en organisasjon med sikkerhet, samarbeid og kompetanse i fokus, sier direktør i NND Pål Mikkelsen. – Vi har blant annet etablert et tettere samarbeid med IFE på flere områder, bygget viktig egenkompetanse, høstet internasjonal erfaring og kunnskap, og levert en rekke utredninger som utkast til avfallsstrategi og utkast til dekommisjoneringsstrategi.

– Den norske nukleære virksomheten vurderes å ha gitt store verdier til samfunnet. Vår generasjon må nå ta kostnaden ved å rydde opp på en sikker måte uten å sløse, og vi bygger målrettet videre på det gode oppbyggings- og planleggingsarbeidet som ble gjort i 2019, sier Mikkelsen.

Les om vårt arbeid i Årsrapport 2019.

Les flere publikasjoner.

Illustrasjonsfoto: Reaktor