Aktuelt

Rammeavtaler inngått med fem IT-leverandører

Aktuelt

Profilbilde av Ole Jacob Ottestad | Ansatt i NND. Blå roll-up med NND-logo i bakgrunnen.
IT-leder i NND Ole Jakob Ottestad og NND har inngått rammeavtaler med fem IT-leverandører. Foto: NND/Hanne Lund-Nilsen

NND har inngått rammeavtaler med fem leverandører innen IT-konsulenttjenester. – Vi er veldig fornøyde med at vi har fått en god miks av lokale, mindre aktører og større, nasjonale aktører med inn i rammeavtalene, sier IT-leder Ole Jakob Ottestad. 

– Vi er i ferd med å bygge opp våre IT-løsninger til å støtte hele NNDs virksomhet og da vil vi trenge forsterkninger av både kompetanse og kapasitet i en periode fremover, forklarer Ottestad. – Miksen av lokale og nasjonale aktører, sikrer oss god tilgang på kompetanse og kapasitet, samtidig som NND bidrar til at kompetansemiljøene lokalt får mulighet for omsetning og styrket fotfeste.

Avtalene er fordelt på følgende tre hovedområder:

  • Rammeavtale 1: IT-prosjektledelse, IT-arkitektur og IT-utvikling.
  • Rammeavtale 2: Konfigurasjon og støtte til standard programvare og nettverk.
  • Rammeavtale 3: Generell formidler av IT-kompetanse, inklusive fagområdene i de to første rammeavtalene.

Avtalene løper over 2 år med mulighet for forlengelse med ytterlige 2 år. Totalt er det estimert at NND kan bruke inntil 15 millioner NOK i innleie over de fire årene avtalene kan løpe.

Det er Evry, Netnordic og bSpoke som har fått tildelt rammeavtale 1, mens GP Dataservice er tildelt rammeavtale 2. Rammeavtale 3 gikk til Bragd.

På rammeavtale 1 vil vi bruke minikonkurranser for å finne de beste kandidatene, mens for rammeavtale 2 og 3 benyttes direkte avrop til leverandøren.

Illustrasjonsfoto: Reaktor