Aktuelt

Folkemøte: Fremtidig samarbeid mellom NND og Halden?

Aktuelt

Presentasjonsbilde til bruk i folkemøte i Halden. "Invitasjon til folkemøte".
Halden kommune og Norsk nukleær dekommisjonering (NND) har gleden av å invitere store og små til folkemøte på Brygga Kultursal!
Halden kommune og NND har inngått en avtale om å utforske muligheter for samarbeid i den kommende oppryddingen etter Norges atomforskning. Det kan bety ny forskning, ny og økt næringsvirksomhet og mer aktivitet i lokalsamfunnet.
I den anledning ønsker vi å dele våre planer fremover, og hva et formelt samarbeid med Halden kommune vil kunne resultere i.
Dato: 6. september fra kl. 17:00 – 19:00
Sted: Brygga kultursal

PROGRAM:

17:00 – Dørene åpner. Det blir enkel servering, og barnepass.
17:30 – Det Norske Blåseensemble drar i gang møtet
17:40 – Velkommen og introduksjon til NND og etatens samfunnsoppdrag
18:10 – Nye anlegg og næringsutvikling i Halden? Hva og hvor om Halden blir vertskap
18:20 – Halden kommune og NND: samarbeid og muligheter
18:35 – Spørsmål og samtaler: Representanter fra NND, IFE og Halden kommune vil alle være til stede for å svare på dine spørsmål. Slå av en prat over en kaffe og noe å bite i!
19:00 – Møtet avsluttes

BARNEVAKT

Du trenger ikke holde deg hjemme selv om du har ansvar for barn. Vi tilbyr gratis barnevakt i Brygga kultursal. Emma Wehler og Sara Enholm, barne- og ungdomsarbeidere fra Stangeløkka barnehage, er klare til å aktivisere barna fra klokka 17, så bare ta med barna til Brygga hvis du ønsker å benytte dette tilbudet!

HAR DU SPØRSMÅL?

Har du spørsmål kan disse sendes til oss på kontaktskjemaet: https://www.norskdekommisjonering.no/kontakt/, på e-post til post@nnd.no eller bare med en melding her på facebook.
Det blir også mulighet til å møte Halden kommune, NND og IFE i lokalet etter møtet.

OM NND

NND er en statlig etat med hovedkontor i Halden som skal rydde opp etter Norges atomanlegg og håndtere alt menneskeskapt radioaktivt avfall på en trygg og sikker måte.

MER INFORMASJON

Illustrasjonsfoto: Reaktor