Aktuelt

Folkemøte: Fremtidig samarbeid mellom NND og Halden?

Aktuelt

Halden kommune og Norsk nukleær dekommisjonering (NND) har gleden av å invitere store og små til folkemøte på Brygga Kultursal!
Halden kommune og NND har inngått en avtale om å utforske muligheter for samarbeid i den kommende oppryddingen etter Norges atomforskning. Det kan bety ny forskning, ny og økt næringsvirksomhet og mer aktivitet i lokalsamfunnet.
I den anledning ønsker vi å dele våre planer fremover, og hva et formelt samarbeid med Halden kommune vil kunne resultere i.
Dato: 6. september fra kl. 17:00 – 19:00
Sted: Brygga kultursal
PROGRAM:
17:00 – Dørene åpner. Det blir enkel servering, og barnepass.
17:30 – Det Norske Blåseensemble drar i gang møtet
17:40 – Velkommen og introduksjon til NND og etatens samfunnsoppdrag
18:10 – Nye anlegg og næringsutvikling i Halden? Hva og hvor om Halden blir vertskap
18:20 – Halden kommune og NND: samarbeid og muligheter
18:35 – Spørsmål og samtaler: Representanter fra NND, IFE og Halden kommune vil alle være til stede for å svare på dine spørsmål. Slå av en prat over en kaffe og noe å bite i!
19:00 – Møtet avsluttes
BARNEVAKT
Du trenger ikke holde deg hjemme selv om du har ansvar for barn. Vi tilbyr gratis barnevakt i Brygga kultursal. Emma Wehler og Sara Enholm, barne- og ungdomsarbeidere fra Stangeløkka barnehage, er klare til å aktivisere barna fra klokka 17, så bare ta med barna til Brygga hvis du ønsker å benytte dette tilbudet!
HAR DU SPØRSMÅL?
Har du spørsmål kan disse sendes til oss på kontaktskjemaet: https://www.norskdekommisjonering.no/kontakt/, på e-post til post@nnd.no eller bare med en melding her på facebook.
Det blir også mulighet til å møte Halden kommune, NND og IFE i lokalet etter møtet.
OM NND
NND er en statlig etat med hovedkontor i Halden som skal rydde opp etter Norges atomanlegg og håndtere alt menneskeskapt radioaktivt avfall på en trygg og sikker måte.
MER INFORMASJON
Mer informasjon om NND og vårt samfunnsoppdrag finner du på vår hjemmeside www.nnd.no

See less