Aktuelt

Folkemøte: Fremtidig samarbeid mellom NND og Aremark?

Aktuelt

Aremark kommune og Norsk nukleær dekommisjonering (NND) har gleden av å invitere store og små til folkemøte på Aremark kulturscene (biblioteket)
Aremark og NND har inngått en avtale om å utforske muligheter for samarbeid i den kommende oppryddingen etter Norges atomforskning. Det kan bety ny forskning, ny og økt næringsvirksomhet og mer aktivitet i lokalsamfunnet.
I den anledning ønsker vi å dele våre planer fremover, og hva et formelt samarbeid med Aremark kommune vil kunne resultere i.
Dato: 13. september fra kl. 19:00 – 20:00
Sted: Aremark kulturscene (biblioteket)
PROGRAM:
18:30 – Dørene åpner. Det blir enkel servering
19:00 – Velkommen og introduksjon til NND og etatens samfunnsoppdrag
19:30 – Nye anlegg og næringsutvikling i Aremark? Hva og hvor om Aremark blir vertskap
19:40 – Aremark og NND: samarbeid og muligheter
19:50 – Spørsmål og samtaler: Representanter fra NND, IFE og Aremark kommune vil alle være til stede for å svare på dine spørsmål. Slå av en prat over en kaffe og noe å bite i!
20:00 – Møtet avsluttes
HAR DU SPØRSMÅL?
Har du spørsmål kan disse sendes til oss på kontaktskjemaet: https://www.norskdekommisjonering.no/kontakt/, på e-post til post@nnd.no eller bare med en melding her på facebook.
Det blir også mulighet til å møte Halden kommune, NND og IFE i lokalet etter møtet.
OM NND
NND er en statlig etat med hovedkontor i Halden som skal rydde opp etter Norges atomanlegg og håndtere alt menneskeskapt radioaktivt avfall på en trygg og sikker måte.
MER INFORMASJON
Mer informasjon om NND og vårt samfunnsoppdrag finner du på vår hjemmeside www.nnd.no

See less